Frank de Boeff
Frank de Boeff
Frank de Boeff is sinds 1994 eigenaar van Bodec. Hij is na zijn studie Chemical Engineering direct gaan ondernemen. Daarnaast heeft Frank eind 2000 ook nog zijn MBA degree behaald aan de TSM Business School.
Paul Deckers
Paul Deckers
Paul Deckers is een van de twee oprichters van Bodec. Direct na zijn studie Chemical Engineering is hij samen met zijn zakenpartner Frank de Boeff gestart met ondernemen.

Yvon de Brouwer
Yvon de Brouwer
Na het afronden van haar studie Applied Science is Yvon in augustus 2016 gestart bij Bodec.
Yvon vervult verschillende taken binnen Bodec, vooral bestaand uit assistentie op de pilot plant.

Paul Craenen
Paul Craenen
Na afronding van de opleiding Applied Science aan Fontys Hogeschool is Paul gestart in maart 2015 als operational engineer.
Paul is verantwoordelijk voor de pilotplant van Bodec.
Toine Hultermans
Toine Hultermans
Toine versterkt sinds eind 2011 het team van Bodec in de functie van Business Development Manager. Na zijn opleiding Analytische Chemie ronde hij een zelfstudie Hogere Bedrijfskunde af en behaalde hij het Postacademisch certificaat Sales en Account Leadership aan de Erasmus Un6iversiteit in Rotterdam.
René Houben
René Houben
René werkt sinds 1998 bij Bodec als Projectleider. Na zijn studie Chemische Technologie in Eindhoven heeft hij eerst ervaring opgedaan bij Philips. Met zijn kennis en ervaring stuurt René een team van process engineers aan om projecten zo efficient en doelgericht mogelijk uit te voeren en een optimaal resultaat te behalen.
Frans van Genesen
Frans van Genesen
Frans is Sr. Process Engineer. Na zijn studie levensmiddelentechnologie was hij jarenlang technoloog in de voedingsmiddelen-industrie. Ontwerp, bouw en in bedrijf stellen van productie-installaties is de rode draad in zijn carrière, net als de introductie en het beheer van (nieuwe) processen en kwaliteit.
Friso van Assema
Friso van Assema
Friso werkt sinds Januari 2017 bij Bodec. Na zijn studie Bioprocestechnologie in Wageningen heeft hij onder meer gewerkt bij DSM, NIZO en de WUR. Friso heeft veel gewerkt met enzymen, eiwitten en nevenstromen. Zijn kennis over “de chemie van de processtroom” stelt hem in staat innovatieve processen te ontwikkelen.