Parallax element
Parallax element
Parallax element
Parallax element
Parallax element
24 oktober 2019 | Frank de Boeff

Bodec gaat internationaal!

Samen met Food Tech Brainport presenteren we onszelf van 3 tot en met 5 december tijdens Food Ingredients Europe & Ni, het meest toonaangevende platform voor ingrediënten voor eten en drinken. De beurs vindt jaarlijks plaats in een grote Europese stad, deze keer in Parijs. Het is voor ons tijd om ook internationaal naar buiten te treden.

De nieuwste ontwikkelingen

In 1986 werd Food Ingredients Europe & Ni (Natural Ingredients) voor het eerst gehouden. Sindsdien hebben meer dan 500.000 mensen de beurs bezocht. De verwachting is dat van 3 tot en met 5 december meer dan 1.400 exposanten en 20.000 professionele bezoekers aanwezig zullen zijn tijdens de 3 beursdagen. Daarmee is het dé gelegenheid om met ‘vakbroeders’ van gedachten te wisselen over de nieuwste ontwikkelingen en wellicht nieuwe samenwerkingen op te starten. Sowieso maak je er kennis met de meest uiteenlopende innovatieve ingrediënten en diensten. Zodat je met meer dan genoeg inspiratie voor je eigen onderneming weer huiswaarts gaat.

Food Tech Brainport & Bodec

Bodec is al jaren gevestigd op FoodTechPark Brainport. Wij zijn bewust naar Helmond gekomen om maximaal te kunnen profiteren van de samenwerking met Food Tech Brainport. Food Tech Brainport is een internationaal expertisecentrum voor technologie, product- en marktinnovatie. Je kunt er o.a. terecht voor gerichte proces- en productontwikkeling, het uitvoeren van testen en kleinschalige pilotproducties. Mede dankzij onze samenwerking bieden wij je toegang tot faciliteiten, kennis, kapitaal en internationale netwerken om de gewenste technologische innovaties sneller te doorlopen. Je kunt er zo gebruik van maken, zonder eerst ellenlange onderzoekstrajecten in te gaan. Als je iets wilt met ingrediënten, ben je bij ons dus aan het juiste adres. Tijdens de beurs laten wij je aan de hand van een aantal concrete voorbeeldprojecten (o.a. rondom hoogwaardige producten als eiwitten en smaakstoffen) zien wat we precies voor je kunnen betekenen. Ook onze klanten zelf zijn aanwezig om hier vanuit hun eigen ervaringen over te vertellen. Samen met Food Tech Brainport zorgen we ervoor dat je weer op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen.

De eerste keer

Voor ons is het de eerste keer dat we een stand hebben bij Food Ingredients Europe & Ni. We timmeren hard aan de weg. Klanten van over de hele wereld – van eenmansbedrijf tot multinational – weten ons steeds beter te vinden. Daarmee vinden we het tijd om nu ook internationaal naar buiten te treden. Dat doen we dan ook, en wel tijdens Food Ingredients Europe & Ni.

Wij verwelkomen je van 3 tot en met 5 december graag bij onze stand!

Hebt u vragen?

Of wilt u vrijblijvend een afspraak maken?

Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

U maakt gebruik van een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van nieuwe technieken die niet worden support door uw webbbrowser Update mijn webbrowser

×