Parallax element
Parallax element
Parallax element
Parallax element
Parallax element
07 april 2020 | Frank de Boeff

Bodec tijdens Corona

Nederland is in de grip van het coronavirus. Ook wij hebben natuurlijk te maken met de maatregelen die zijn genomen om de crisis onder controle te krijgen. Voor de duidelijkheid: Wij draaien gewoon door en voeren onze activiteiten nog steeds met evenveel enthousiasme uit. Tegelijkertijd nemen wij de huidige situatie zeer serieus en nemen we alle noodzakelijke maatregelen in acht.

Sinds enkele weken voeren wij als het gaat om standaard maatregelen als handen schudden en ‘social distancing’ een actief beleid. Wanneer u bij ons binnenkomt, wordt u verzocht de handen te ontsmetten, wij geven geen handen en houden afstand. In principe ontvangen wij u ook alleen als er een goede aanleiding is om op bezoek te komen.

Zoveel mogelijk vanuit huis

Onze mensen werken zoveel mogelijk thuis, waardoor de aanwezigheid van de medewerkers beperkt is en daarmee ook de mogelijkheden om af te spreken. Afspraken – zowel interne als externe besprekingen – gaan via ‘videocalls’. Natuurlijk missen wij ook de menselijke interactie, maar in deze uitzonderlijke situatie is dit een prima alternatief en zeker zo efficiënt.

Veiligheid voorop

Het beleid is dat medewerkers bij klachten thuis blijven en dat verwachten wij ook van onze klanten en partners. Komt iemand onverhoopt toch opdagen met klachten, dan wordt hem of haar de toegang tot het gebouw geweigerd. Veiligheid staat voorop.

Consequenties voor planning

Medewerkers die genoodzaakt zijn voor bepaalde werkzaamheden naar Bodec toe te komen, hebben wij andere werkplekken gegeven. Daarmee zijn de afstanden voldoende groot om ‘social distancing’ ook op kantoor te handhaven. Onze werkzaamheden in de ‘pilot plant’ en proeffabriek hebben wij opnieuw gepland, zodat ook hier zo min mogelijk interactie plaatsvindt en zoveel mogelijk afstand kan worden gehouden. Wij vragen om uw begrip als de planning momenteel wat lastiger is dan u van ons gewend bent.

Extra aandacht voor hygiëne

Gelukkig werken wij in een ‘food grade omgeving’, dus onze hygiëne standaard was al heel hoog, maar nu wordt er extra op gelet en er wordt ook extra schoongemaakt. We helpen elkaar en spreken elkaar er op aan als het beter kan.

Minimale sociale interactie

Normaal gesproken staan wij er altijd voor open om onze klanten te ontvangen bij het uitvoeren van de testen of proefproducties. Wij snappen dat u dit nog steeds graag wilt, maar hopelijk begrijpt u dat het momenteel verstandiger is om af te zien van een bezoek. Wanneer dit om een of andere reden toch gewenst of noodzakelijk is, dan zal de interactie tussen u en onze mensen tot een minimum worden beperkt.

Wij rekenen op uw begrip

Het zijn rare tijden en we zullen samen onze uiterste best moeten doen om flexibel te zijn. Waar wij streng de maatregelen handhaven en uitvoeren, maar u tegelijkertijd zo goed mogelijk blijven helpen. We hopen in deze uitzonderlijke omstandigheden op uw begrip. We zetten alles op alles om de service en de kwaliteit te leveren die u van ons gewend bent.

Wij staan voor u klaar!

Any questions?

Or would you like to make an appointment?

Please contact us by phone or by e-mail.

You're using an old webbrowser

This website uses modern techniques which aren't supported by your webbrowser Update my webbrowser

×