Parallax element
Parallax element
Parallax element
Parallax element
Parallax element
23 april 2020 | Frank de Boeff

Extra ondersteuning in tijden van corona

Voor veel bedrijven is het momenteel een uitdaging om productie en ontwikkeling op niveau te houden. Door het corona virus hebben zij te maken met uitval van personeel. Daarnaast moeten zij hun planning aanpassen als gevolg van de maatregelen. De prioriteit ligt vaak bij de core business, waardoor er geen tijd is voor ontwikkeling of kleinere productgroepen, terwijl juist daar kansen liggen voor bedrijven om zich te onderscheiden. Wij bieden een helpende hand!

We merken in de praktijk dat specialistische batches of kleinere charges in de huidige situatie vaak tussen wal en schip vallen. We staan onze klanten terzijde door bijvoorbeeld het uitvoeren van testen, zodat de operators en technologen het primaire proces kunnen ondersteunen. Of we nemen de productie van bepaalde producten over, net waar behoefte aan is.

Nieuwe ontwikkelingen

Verder kunnen wij extra inzet leveren om nieuwe ontwikkelingen mogelijk te maken, of er voor zorgen dat nieuwe producten toch op tijd op de markt worden gebracht. Normaal gesproken doen we dat natuurlijk ook al, maar we nemen nu meer werkzaamheden over van onze klanten omdat zij zelf niet meer over voldoende mankracht beschikken of omdat ze hun focus ergens anders op moeten richten. Zo kunnen we samen voorkomen dat ze een achterstand oplopen.

Ook ondersteuning van normale productie

Wij ondersteunen tevens klanten bij de normale productie, bijvoorbeeld omdat de capaciteit is verlaagd, doordat er een shift minder ingevuld kan worden, wat de reden ook moge zijn. Wij zijn in staat een deel van de productie over te nemen en doen ons uiterste best om de capaciteit op peil te houden en leveringen te garanderen.

Aangepast werkproces

Natuurlijk hebben ook wij een aangepaste planning. Waar nodig hebben we echter het aantal shifts uitgebreid, ook in de weekenden, om onze capaciteit voor klanten volledig te benutten. Ons huidige team hebben we speciaal hiervoor uitgebreid met extra mensen. De technologen die normaal gesproken op kantoor werken, helpen bovendien mee om de technologen en operators op de werkvloer optimaal te ondersteunen. Iedereen zet zich voor de volle 100% in.

Het zijn voor iedereen lastige tijden. Wij doen echter ons uiterste best om vanuit onze expertise onze klanten te helpen waar we kunnen. Komt u er zelf niet meer uit? Schroom dan vooral niet om onze hulp in te roepen.

Wij zijn er klaar voor. We zien dit als een uitgesproken kans om nog inniger samen te werken met onze klanten en stappen te kunnen blijven maken!

Any questions?

Or would you like to make an appointment?

Please contact us by phone or by e-mail.

You're using an old webbrowser

This website uses modern techniques which aren't supported by your webbrowser Update my webbrowser

×