Parallax element
Parallax element
Parallax element
Parallax element
Parallax element
05 juni 2019 | Frank de Boeff

Jouw productie, onze zorg!

Wil je iets nieuws op de markt brengen maar ontbreekt het je (nog) aan de faciliteiten om dit te doen? Omdat je een startend bedrijf bent of omdat je opeens te maken krijgt met een onverwachte groei? Of wil je je productie gewoon uitbesteden? Geen zorgen, wij beschikken over een schat aan kennis en moderne faciliteiten die we kunnen inzetten om je project te realiseren. Stap voor stap helpen we jou op weg!

De belangrijkste voordelen van het uitbesteden van je (proef)productie: Je hoeft zelf geen investeringen te doen in dure apparatuur en je behoudt je flexibiliteit. Je hoeft echt nog geen volledig doortimmerd plan te hebben om bij ons aan te kloppen. Integendeel, wij houden wel van een uitdaging en denken graag actief met je mee. Samen onderzoeken we wat de mogelijkheden zijn en hoe we het productieproces het beste kunnen vormgeven.

De stappen

1. Het gesprek

Allereerst gaan we uiteraard met je in gesprek om te achterhalen wat voor product je precies wilt vervaardigen en aan welke eisen de producten moeten voldoen.

2. De uitwerking

Vervolgens gaan we het productieproces op papier verder uitwerken totdat dit optimaal is.

3. De uitvoering

a. Ben je nog een beetje zoekende? Dan is het verstandig om een kort testtraject in te bouwen. Soms duurt dat een week, soms een maand, afhankelijk van het soort project waar het om gaat. We doen eerst een proefbadge om te kijken of alles verloopt zoals zou moeten en of het eindproduct naar wens is. Zo is er alle ruimte om te experimenteren en het productieproces verder te ‘finetunen’.

b. Weet je eigenlijk al precies hoe je het wilt doen? Dan kunnen we meteen een complete productierun uitvoeren. Dit kan zowel in kleine als in grote hoeveelheden. Ook als je dus alleen wilt produceren, kun je een beroep ons doen.

c. Als je wilt, kunnen we een ontwikkeltraject koppelen aan de productie. In dat geval bekijken we of we de kwaliteit van het eindproduct verder kunnen verhogen en of we het proces nog kostenefficiënter kunnen inrichten. Jij bepaalt hoe ver je daarin wilt gaan. Voor de duidelijkheid: Bij ons is door-ontwikkelen gericht op het draaien van productie. Het gaat er uiteindelijk om dat het product kan worden gemaakt tegen zo min mogelijk kosten en capaciteit. We helpen je indien nodig ook op weg in het eventueel aanvragen van subsidie voor het ontwikkelproject.

Moderne faciliteiten

Om een beetje een indruk te geven… In onze productiefaciliteit beschikken wij over allerlei voorzieningen waarmee we veel verschillende producten, met name poeders en concentraten, kunnen maken. Denk aan diverse drogers voor o.a. het produceren van zuivelpoeders, eiwitpoeders en zetmeelproducten, evenals installaties voor micro- en nanofiltratie en andere faciliteiten om producten te scheiden. Wij zijn voortdurend bezig met innovatie, dus onze productiemiddelen worden continu vernieuwd zodat onze klanten gebruik kunnen maken van de allernieuwste technieken. Het mooie is dat ook alle benodigde certificeringen zijn geregeld, waardoor je snel kunt starten.

Ondernemende instelling

Wij zullen niet snel ‘nee’ verkopen. Hebben wij zelf de voorziening die je nodig hebt niet in huis? Dan gaan we op zoek in ons brede netwerk, de kans is groot dat we het daar wel kunnen vinden. En natuurlijk kunnen we een installatie ook altijd aanpassen om het door jou gewenste proces mogelijk te maken. We merken dat onze klanten daar heel blij van worden!

Neem dus vooral contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat we jou kunnen bieden.

Hebt u vragen?

Of wilt u vrijblijvend een afspraak maken?

Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

U maakt gebruik van een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van nieuwe technieken die niet worden support door uw webbbrowser Update mijn webbrowser

×