Parallax element
Parallax element
Parallax element
Parallax element
Parallax element
08 december 2020 | Frank de Boeff

Nieuw: Abonnement voor MKB

Natuurlijk heb je als MKB-er wel eens vragen als het gaat om optimalisatie van je productieproces. Maar voordat je er aan toekomt om hier iets mee te doen, speelt er vaak al weer iets anders dat je volledige aandacht opeist. Je wordt geregeerd door de waan van de dag waardoor alles uiteindelijk blijft zoals het is. En dat is jammer. Om die reden introduceren wij een abonnement voor MKB-ers zodat je voortaan ook voor kleine hulpvragen bij ons terecht komt.

We komen het regelmatig tegen bij onze klanten. Bedrijven kopen voor een fors bedrag een apparaat maar dit blijkt in de praktijk niet precies te doen wat ze zich er van voor hadden gesteld. Soms is het gewoon lastig om het probleem te definieren en de juiste vraag te stellen. Dan is het fijn als iemand met de nodige kennis en ervaring met je meedenkt over een mogelijke oplossing.

Hoe werkt het precies?

Maandelijks of tweemaandelijks, net wat je wilt, komen we langs bij jouw bedrijf en gaan we samen met je operator, onderhoudsman en/of hoofd technische dienst om de tafel zitten. We bespreken waar ze tegen aan lopen. Gezamenlijk proberen we er achter te komen wat het achterliggende probleem is en wat er beter kan. Vervolgens stellen we aanpassingen voor of kunnen we samen een testplan opstellen en een test run uitvoeren om te zien of de voorgestelde aanpassingen leiden tot de gewenste verbeteringen. Zo ja, dan kun je deze mooi doorvoeren in je productieproces.

Blijkt het probleem toch lastiger dan oorspronkelijk gedacht? Dan kunnen wij je vraag verder uitwerken in een projectplan. Dit kun je vervolgens zelf uitvoeren, waarbij we eventueel over je schouders meekijken. Daarnaast kunnen wij het ook voor je uitvoeren en werk uit handen nemen. Bij het abonnement ligt echter onze focus op het oogsten van het ‘laaghangend fruit’.

Proactief handelen

Het grote voordeel van deze manier van werken is dat we een lange termijn relatie met jou opbouwen en je bedrijfsprocessen in de loop der tijd steeds beter leren kennen. We weten op een gegeven moment precies wat er speelt en wat voor jou belangrijk is. Daardoor kunnen we ook proactief met je meedenken met het oog op de toekomst in plaats van alleen reactief handelen.

Wil je weten of het abonnement wellicht interessant voor jou is? Neem dan vooral contact met ons op!

Hebt u vragen?

Of wilt u vrijblijvend een afspraak maken?

Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

U maakt gebruik van een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van nieuwe technieken die niet worden support door uw webbbrowser Update mijn webbrowser

×