Parallax element
Parallax element
Parallax element
Parallax element
Parallax element

Dé expert in procesoptimalisatie voedingsmiddelenindustrie

Bodec, dé expert in de procesoptimalisatie voor de voedingsmiddelenindustrie, werd in 1994 opgericht door Frank de Boeff en Paul Deckers. Al meer dan een kwart eeuw weten wij nieuwe, innovatieve mogelijkheden en kansen op het gebied van procestechnologie te vertalen naar de praktijk.  Daarbij begeleiden wij het hele proces van A tot Z: van ontwerp en modellering tot engineering en productie.

Hebt u vragen?

Neem contact met ons op

Hebt u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

+31 (0) 492 77 97 68

Naar contactformulier

Vanzelfsprekend

Duurzaam

Wij werken niet vóór u, maar sámen met u. Dat wij integer zijn spreekt voor zich, net als het feit dat wij voor duurzaam gaan daar waar het kan.

Verrassend

Innovatief

Bodec biedt u praktische, concrete en innovatieve oplossingen. Door kennisuitwisseling binnen een uitgebreid netwerk van technologiepartners en nauwe samenwerking met universiteiten binnen en buiten Europa, kunnen wij de nieuwste technieken inzetten. Laat u verrassen door onze aanpak!

Enthousiast

Energiek

Om eerlijk te zijn: ons team bestaat uit vakidioten. Wij staan elke dag weer te trappelen van energie om voor u aan de slag te gaan en de beste oplossingen aan te dragen: doelgericht, praktisch, flexibel en snel.

Bijzondere samenwerkingsverbanden

Innoveren en het ontwikkelen van nieuwe technologieën doe je niet alleen: bij R&D trajecten is immers veel onderzoek en ondersteuning nodig. Daarom werken wij intensief samen met TNO en Wageningen Food & Biobased Research (FBR), het onderzoeksinstituut van de Universiteit Wageningen. De eerste stappen in de conceptontwikkeling worden door FBR en TNO gezet, terwijl wij de opschaling, vormgeving en opstart van de fabriek en/of productielijn op ons nemen.

Daarnaast maken wij veelvuldig gebruik van stagiaires en afstudeerders van Fontys en HAS. Zij nemen veel werk uit handen; denk aan literatuurstudies, marktonderzoeken of het doorrekenen van businesscases. Hierdoor wordt er grondig, toegepast en baanbrekend onderzoek gedaan, zonder dat de kosten de pan uit rijzen. Ook in de lectoraten wordt toegepast onderzoek gedaan. Zo ontwikkelen we samen kennis en kunnen de studenten direct de nieuwste innovaties in de praktijk brengen.

Bodec is partner van Foodtech Brainport

Hebt u vragen?

Of wilt u vrijblijvend een afspraak maken?

Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

U maakt gebruik van een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van nieuwe technieken die niet worden support door uw webbbrowser Update mijn webbrowser

×