Parallax element
Parallax element
Parallax element
Parallax element
Parallax element
06 augustus 2018 | Frank de Boeff

Uitbreiding FoodTechPark Brainport

Grijp je kans in de foodprocessing- en technologie

“De uitbreiding van FoodTechPark Brainport houdt de sector sterk en duurzaam, maar is natuurlijk ook goed voor de stad. Het brengt immers werkgelegenheid in de stad zelf, maar biedt ook mogelijkheden voor iedereen die geïnteresseerd is. Er kan namelijk nog meer kennis gedeeld worden en nog meer technologieën kunnen snel naar de markt. Daarnaast kunnen vraagstukken vanuit de markt die nu geen antwoord krijgen, met deze uitbreiding wel opgepakt worden”, vertelt een enthousiaste Anke van den Heuvel, senior programmamanager bij gemeente Helmond.

Niet alleen wij vinden de uitbreiding van FoodTechPark Brainport belangrijk, maar ook de gemeente Helmond kan zich hierin vinden. Waarom is de uitbreiding van FoodTechPark Brainport belangrijk voor de gemeente Helmond? We vroegen het aan Anke van den Heuvel*, senior programmamanager bij gemeente Helmond en gedetacheerd bij FoodTechPark Brainport.

Sterke sector met kansen voor iedereen

“De afgelopen 5 jaar hebben we hard gewerkt en bewijslast verzameld waarom FoodTechPark Brainport werkt. Nu hebben we deze bewijzen en willen we doorgroeien. Het is belangrijk dat de uitbreiding er komt, omdat het de sector sterk houdt. De foodsector brengt namelijk veel werkgelegenheid. Hoe sterker de sector is, hoe beter dit voor de stad is, vindt de gemeente. De rol van de gemeente is vooral faciliterend en stimulerend, zodat de sector groeit en in de toekomst komende generaties van dienst kan zijn. Daarnaast is de kracht van dit ecosysteem dat het gaat om samenwerkingen. Twee of meerdere partijen komen vaak verder dan 1 partij, daarom werkt het FoodTechPark Brainport ook zo goed. Deze uitbreiding gaat dan ook niet om hoeveel meter hallen we erbij kunnen bouwen, maar dat we nog meer kennis beschikbaar kunnen stellen en nog meer nieuwe technologieën snel naar de markt kunnen brengen. Voor iedereen liggen hier namelijk kansen op het gebied van foodprocessing en -technologie!”

Wij zijn bij Bodec heel benieuwd wie we kunnen helpen met alle kennis en faciliteiten die we hier op FoodTechPark Brainport hebben! Bel of mail gerust voor meer informatie!

+31(0) 492 77 97 68
info@bodec.nl

*Sinds het begin van FoodTechPark Brainport is Anke van den Heuvel betrokken en zit zij in de uitvoeringsorganisatie. Op een gegeven moment is zij vanuit de gemeente Helmond gedetacheerd naar FoodTechPark Brainport. Zij legt de verbinding tussen onderwijs, overheid en bedrijfsleven.

Hebt u vragen?

Of wilt u vrijblijvend een afspraak maken?

Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

U maakt gebruik van een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van nieuwe technieken die niet worden support door uw webbbrowser Update mijn webbrowser

×