Parallax element
Parallax element
Parallax element
Parallax element
Parallax element
16 april 2019 | Frank de Boeff

Wij zijn live!

Het heeft even wat tijd gekost maar het is nu dan toch echt zover. Sinds kort is onze geheel vernieuwde website in de lucht. Met een frisse, moderne uitstraling die perfect past bij de energie waarmee wij ons iedere dag inzetten voor onze klanten. Hij maakt meteen duidelijk wie we zijn en wat we doen, zodat je al snel weet of we wellicht iets voor jou kunnen betekenen.

Kort en krachtig

Toegegeven, op onze oude website stond wel heel veel informatie. Vandaar dat we nu ons best hebben gedaan om kort en krachtig te formuleren waar we voor staan. Al ruim 25 jaar is Bodec dé expert in procesoptimalisatie voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij vertalen – geholpen door een rugzak vol kennis en ervaring – nieuwe, innovatieve mogelijkheden en kansen op het gebied van procestechnologie naar de praktijk. Daarbij begeleiden wij desgewenst het hele proces, van het allereerste ontwerp en modellering tot engineering en productie.

Overzicht in kernactiviteiten

Op onze nieuwe website worden heel overzichtelijk onze kernactiviteiten weergegeven:

  1. Procesontwikkeling
  2. Procesoptimalisatie
  3. Productie

We maken je tevens wegwijs in de faciliteiten waar we over beschikken, waaronder een laboratorium waar we naar hartenlust kunnen experimenteren en innoveren, een pilot plant waar nieuwe technologieën kunnen worden getest en bij succes opgeschaald, en een productiefaciliteit waar je een beroep op kunt doen als je (tijdelijk) meer productiecapaciteit nodig hebt.

Praktijkvoorbeelden

Wij zijn trots op wat we doen. We tonen dan ook maar al te graag een greep uit de projecten die we de afgelopen jaren hebben uitgevoerd. In de hoop dat deze praktijkvoorbeelden jou inspireren. Uiteindelijk doen we het immers niet alleen, maar altijd samen met onze klanten.

Wij zijn blij met onze nieuwe website, jij hopelijk ook!

Wil je graag meer weten? Neem dan vooral contact met ons op.

Hebt u vragen?

Of wilt u vrijblijvend een afspraak maken?

Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

U maakt gebruik van een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van nieuwe technieken die niet worden support door uw webbbrowser Update mijn webbrowser

×